Kedves Ügyfeleink/Érdeklődök!

Az elmúlt idők tapasztalatai alapján és a megnövekedett e-mailes és telefonos érdeklődések, rendelések maitt, Diósdi irodánk 2018.07.02-től átköltözik a 1124 Bp. Bürök utca 20. szám alá. Mostantól a termékek átvételére csak előre egyeztetett időpontban van lehetőség. Árajánlatok kérése, megredelések leadása weboldalunkon vagy telefonos elérhetőségeink bármelyikén lehetséges. Telefonos ügyfélszolgálatunk idejét kibővitjük Hétfőtől-Péntekig 08:00-18:00-ig Szombaton 09:00-13:00-ig. Ezzel egyidőben megnőveljük a beszállítások sűrűségét, így rövidebbre faragva a várakozási időt. Célunk a kiszolgálás javítása minőségben és időben is. A hosszabb “készenléti” idő miatt az e-mailes és telefonos rendelések, érdeklődések gyorsabb feldolgozása várható.
Ügyfélszolgálati idő:

Hétfő 08:00-18:00
Kedd 08:00-18:00
Szerda 08:00-18:00
Csütörtök 08:00-18:00
Pénterk 08:00-18:00
Szombat 09:00-13:00

FONTOS!!!


Alkatrészeket előre egyeztetett időpontban van lehetőségünk átadni! Az irodánkban az előre rendelt alkatrészeket tartjuk, ott nem készletezünk, csak a központi raktárban!!! Termékeket Bürök utcai irodánknál tudunk átadni, raktárunkban csak nagykereskedelmi forgalom van!

!ÚJ CÍMÜNK 2018.07.02-TŐL!

1124. BUDAPEST, BÜRÖK UTCA 20.


Üdvözlettel,
Mogauto csapata

 
AKCIÓS
AJÁNLATAINK
VEVŐKÁRTYÁSOKNAK AJÁNLATKÉRÉS ÁRGARANCIA INFÓ RENDELÉS MENETE PARTNEREINK CÉGÜNKRŐL / KAPCSOLAT
Akkumulátor
Fékáruház
Gyújtógyertyák, izzítógyertyák
Karosszéria áruház 2017
Kenőanyag, adalék
Kuplung és Kettős tömegű lendkerék
LAMBDASZONDÁK
Motorkerékpár és robogó alkatrészek
Suzuki TOP alkatrészek
TÉLI TERMÉKEK
Vezérműszíj, vezérműszíj szettek készletek
VÍZPUMPA
Xado
MogAuto Kft. 2049 Diósd, Balatoni út 28. az új MOL kúttal szemben, az üzletsoron, saját parkolóval.

Kettős tömegű lendkerék + kuplung készlet egyben

Alkatrészek raktárról Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Mercedes, Peugeot, Renault, Seat, Skoda, Toyota, Volvo, Volkswagen és egyéb márkákhoz.

Kettős tömegű lendkerék:
- DMF Double Mass Flywheel
- ZMS Zweimassen Schwungrad

A modern motorok alacsonyabb fordulaton is hatékonyabbak, ami azonban nagyobb rezonanciával és zajjal jár. Ebből adódóan a rezgéscsillapítás és a menetzaj csökkentése is fontos szemponttá vált a fejlesztések során. A komfortérzetért felelős főbb alkatrészek egyike autónk kuplungja, amely a motor rezgéseit "elszigeteli" az autó többi részétől. Az elvárások (nagy teljesítmény, alacsony zajszint) teljesítésére a mérnökök a kettős tömegű lendkerék megosztását találták a legjobb megoldásnak. Az egyik oldal a főtengelyhez, a másik a kuplungtárcsához kapcsolódik fixen, így oltja ki  a motor torziós rezgéseit és csökkenti az erőátvitel terheléseit. Sajnos ez a fajta megoldás nem úgy pénztárcánk, mint komfortérzetünk barátja, ezért MI úgy próbáljuk csökkenteni ügyfeleink költségeit termékeink árával, mint a mérnökök a rezonanciát:)

Magyarországon egyedülálló szakmai felkészültséggel kínáljunk kuplung alkatrészeinket (lefedve az összes ismert gyártó termékkínálatát), amikre természetesen ÁRGARANCIÁT vállalunk, és a beszerelést is lebonyolítjuk profi partner szervizünkben!

LUK SACHS VALEO

Nálunk csak az eredeti OEM (gyári) minősítésű gyártók termékeit találja meg, gyártói garanciával!

Kuplung és kettős tömegű lendkerék specialistánk:
- Monoki Gábor +36309770815

 


BMW


nyitólap  |  akciós ajánlatok  |  termékkatalógus  |  ajánlatkérés  |  kapcsolatMinden jog fenntartva! (c) 2018 Mogauto Kft.
Code: Tomesz Motors  |  Design: wiZZard
w-car